Kategorie

Anketa

Líbí se vám ONE Direction

 

Poslední komentáře

One Direction
Leona Gascoigne: Hey, Ever wished for a magic button that turns you into a Super Affiliate in less than 60 seconds?...
One Direction
ivča: Strašně moc one direction zbožňuji Niall Harry Liam Zayn a Louis jsou skveli zpěváci mam je rada vsech...
One Direction
Terka Directonerka: Miluju Louise Tomlinsona je nejvícc IN
One Direction
Zuzka :D: MILUJU JE ! JSOU SLADKÝ..<3 Love HARRY <3
One Direction
Zuzka :D: MILUJU JE ! <3 <3 <3 HARRY <3
One Direction
sofi: One direction je boží miluhu všech by Vaše písničky♡
One Direction
renata holanova: cela kapela je bozi I LOVE YOU HARRY ty informace sou bajecny uplne vsechno pravdive ani tolik informaci...
One Direction
veronikabreznice: NIALL JE BOŽÍ

Archív

Archív - Květen 2012

One Direction

01.05.2012 16:49 - kykyna14 - Informace - komentáře (9)
One Direction je Britsko-irská skupina, která vznikla v sedmém ročníku X Factor a skládá se ze členů Louise Tomlinsona, Harryho Stylese, Zayna Malika, Liama Payna a Nialla Horana, který jako jediný z kapely pochází z Irska. V X Factoru skončili na třetím místě.

Louis, Harry, Zayn, Liam a Niall šli do soutěže jako sólový zpěváci a probojovali se až do Bootcampu, tam ale jejich cesty končili. Hostující porotkyně Nicole Scherzinger a jeden z porotců Simon Cowel si kluky pozvali zpátky a oznámili jim, že postupují do Judges' House, ale jako skupina. Jméno skupiny vymyslel nejmladší člen skupiny Harry Styles. Kluci v X Factoru po boku Simona Cowela porazili ostatní skupiny, které s nimi soutěžili a umístili se na krásném třetím místě hned za Rebeccou Ferguson a vítězem Mattem Cardlem.

Po X Factoru One Direction podepsali smlouvu se Syco Records, která činila 2 milióny liber. Od února 2011 do dubna 2011 probíhalo po X Factoru turné se všemi finalisty. 17. února 2011 byla vydána jejich první kniha s názvem Forever Young a dne 1. července 2011 bylo oznámeno, že kluci pracují na další knize, která nesla název Dare to Dream : Life as One Direction a vydána byla 15. září 2011.

Jejich album se po celou tu dobu vyvýjelo a 11. září 2011 vyšel jejich očekávaný singl What Makes You Beautiful, který ještě dnes trhá na všech hudebních žebříčkách rekordy. S touto písni kluci 21. února 2012 vyhráli Best British Single na předávání cen Brit Awards, kde porazili například Adele, Pixie Lott nebo Jessie J.

13. listopadu 2011 vyšel klukům druhý single s názvem Gotta Be You.

Dne 21. listopadu vyšlo jejich album s názvem Up All Night na kterém jsou napsané písně například od Eda Sheerana a nebo Kelly Clarkson. Album se stalo nejprodávanšjím albem Spojeného království roku 2011 a trhalo rekordy i jinde. Například v Americe se v roce 2012 dostal na první místo a porazilo tak zpěvačku Adele.

26. září 2011 kluci oznámili své první turné Up All Night, které probíhalo po Anglii a Irsku od prosince 2011 do ledna 2012. Nyní kluci mají naplánovaný turné po Austrálii a Novém Zélandu, Americe a v roce 2013 je čeká znova turné po Americe. Začalo se také spekulovat o Světovém turné v přelomu roku 2012-2013.

13. ledna 2012 vyšel třetí singl kluků, který nese název One Thing a na Youtube trhá neuvěřitelné rekordy!

Kluci se za rok 2012 objevují v několika vyjímečných pořadech a vystoupeních! 12. března 2012 se objevili v USA v Today Show, 31. března je čeká vystoupení na Kids Choice Awards s jejich singlem What Makes You Beautiful, 13. dubna 2012 vychází speciální epizoda iCarly, kde One Direction hostovali a v červnu se kluci objeví v populární Ellen show.
« Předchozí 1 Další »